ENDELIG - CRM Nordic er klar med kursus....


Kom til kursus i Zoho Campaigns - Zoho's email marketing og automation program til digitalt at holde din kommende og nuværende kundebase aktiv.


Vi holder 5 endags kurser mellem den 19. April og 27. April 2023. 3 kurser i Ballerup og 2 kurser i Aarhus.


Se agenda og book din plads herZoho One

Edge Team valgte Zoho One, da systemet har hele pakken til at løse deres udfordringer og fik derved samlet alle systemer i et CRM system. Systemet hjælper Edge Team med, at holde styr på deres hurtige vækst, mange medarbejdere og mange nye kunder.

Juni 2022

Velkommen tilbage til Martin

Endnu en medarbejder til udvikling og support teamet.

Nogen kan nok genkende ham :-) Det er nemlig med stolthed vi kan byde Martin Kjeldgaard Nikolajsen tilbage i CRM Nordic.

Martin skal som tidligere sidde med implementering og udviklingsopgaver og har mange års it-erfaring og er uddannet datamatiker.

Vi er nu oppe på 3 udviklere, som alle står klar til at hjælpe vores kunder.

Juni 2022Zoho One

Se hvordan vi har hjulpet Nize Equipment med at komme fra mange små systemer til et samlet system med nem brugerflade via Zoho One samt vores support, som hjælper Nize Equipment med at optimere i forhold til de projekter, de løbende har gang i.

Juni 20222 certificeret Zoho Developer 

Stort velkommen til Nicklas Selsmark, som startede hos os i starten af april måned og som nu sammen med Krishna er certificeret Zoho Developer. Tillykke til jer begge to. 

Nicklas er vores udvikler elev. Tag godt i mod ham.

April 2022 

Velkommen til vores nye udvikler

Krishna er vores nye kollega og skal hjælpe vores kunder med at udvikle deres spændende specifikke løsninger. Stort velkommen ombord til Krishna Prasad Khanal. 

Februar 2022CRM Nordic har vokseværk

Rigtig godt nytår!

CRM Nordic har haft et fantastisk godt år 2021. Zoho er begyndt at rykke ved at komme ud i verden og også i Danmark. De er gået fra 50 million brugere til 60 million brugere og det kan vi bestemt også mærke hos os.


Vi er flyttet i nye større lokaler samt udvidet med endnu en medarbejder. Vi har netop sagt velkommen til Bettina Thomasen, som skal implementere og onboarde nye kunder i Zoho sammen med resten af teamet. Bettina kommer med mange års salgserfaring og stor interesse for crm systemer.

Januar 2022

Visning af Zoho Analytics data i Zoho CRM

Vi har lavet en lille udvidelse til Zoho CRM, som gør det muligt at indlejre data fra Zoho Analytics under hjem.


I videoen beskriver vi, hvordan udvidelsen installeres og hvad der er af muligheder.


Du kan download udvidelsen herNyt website!

Vi valgte i februar 2021 at flytte fra vores tidligere Wordpress løsning til en Zoho Site løsning - Da vi ønsket et nyt website og for at vise, hvor meget Zoho Sites faktisk kan.


Zoho Sites wysiwyg (What you see is what you get) editor, har gjort det til en leg at lave det nye site og mulighederne for selv at indsætte kode, hvor der har været behov, har vist os styrken ved Zoho Sites.


Zoho Sites kan købes individuelt og er også en del af produktet Zoho One.

Vi udvider, så vi nu har 2 udviklere.

Flere af vores kunder efterspørger integrationer og kundespecifikke løsninger. Derfor har vi udvidet vores udviklingsafdeling, så vi nu har 2 udviklere og et eksternt udviklingshus tilknyttet.


Hjerteligt velkommen til Martin i CRM Nordic.


Martin Nikolajsen kommer med mange års IT-erfaring og er uddannet datamatiker.


CRM Nordic har lavet to udvidelser, som giver dig adgang til metadata og regnskabstal i CVR registeret direkte fra Zoho CRM.

I videoen gennemgåes funktionalitet i de to udvidelser. Udvidelserne er gratis at prøve i 14 dage. Du kan installere udvidelserne via følgende links:

Installer: Firmasøgning og relationer

Installer: Firmadata og nøgletal


Læs mere

Integration til VIRK. Hold din kundedata opdateret.

CRM Nordic har lavet en extension til integration mellem Zoho CRM og cvr.dk (VIRK). Integrationen henter automatisk data fra cvr.dk på baggrund af indtastet firmanavn eller cvr nummer.

Det betyder, at det nu mere end nogensinde bliver lettere at oprette kunder samt at holde eksisterende kundedata opdateret. Simpelthen mindre taste arbejde.


Læs mere