CRM Nordic har vokseværk

Rigtig godt nytår!

CRM Nordic har haft et fantastisk godt år 2021. Zoho er begyndt at rykke ved at komme ud i verden og også i Danmark. De er gået fra 50 million brugere til 60 million brugere og det kan vi bestemt også mærke hos os.


Vi er flyttet i nye større lokaler samt udvidet med endnu en medarbejder. Vi har netop sagt velkommen til Bettina Thomasen, som skal implementere og onboarde nye kunder i Zoho sammen med resten af teamet. Bettina kommer med mange års salgserfaring og stor interesse for crm systemer.

Visning af Zoho Analytics data i Zoho CRM

Vi har lavet en lille udvidelse til Zoho CRM, som gør det muligt at indlejre data fra Zoho Analytics under hjem.


I videoen beskriver vi, hvordan udvidelsen installeres og hvad der er af muligheder.


Du kan download udvidelsen herNyt website!

Vi valgte i februar 2021 at flytte fra vores tidligere Wordpress løsning til en Zoho Site løsning - Da vi ønsket et nyt website og for at vise, hvor meget Zoho Sites faktisk kan.


Zoho Sites wysiwyg (What you see is what you get) editor, har gjort det til en leg at lave det nye site og mulighederne for selv at indsætte kode, hvor der har været behov, har vist os styrken ved Zoho Sites.


Zoho Sites kan købes individuelt og er også en del af produktet Zoho One.

Vi udvider, så vi nu har 2 udviklere.

Flere af vores kunder efterspørger integrationer og kundespecifikke løsninger. Derfor har vi udvidet vores udviklingsafdeling, så vi nu har 2 udviklere og et eksternt udviklingshus tilknyttet.


Hjerteligt velkommen til Martin i CRM Nordic.


Martin Nikolajsen kommer med mange års IT-erfaring og er uddannet datamatiker.


CRM Nordic har lavet to udvidelser, som giver dig adgang til metadata og regnskabstal i CVR registeret direkte fra Zoho CRM.

I videoen gennemgåes funktionalitet i de to udvidelser. Udvidelserne er gratis at prøve i 14 dage. Du kan installere udvidelserne via følgende links:

Installer: Firmasøgning og relationer

Installer: Firmadata og nøgletal


Læs mere

Integration til VIRK. Hold din kundedata opdateret.

CRM Nordic har lavet en extension til integration mellem Zoho CRM og cvr.dk (VIRK). Integrationen henter automatisk data fra cvr.dk på baggrund af indtastet firmanavn eller cvr nummer.

Det betyder, at det nu mere end nogensinde bliver lettere at oprette kunder samt at holde eksisterende kundedata opdateret. Simpelthen mindre taste arbejde.


Læs mere