Hent firmadata og nøgletal direkte fra cvr registreret.

CRM Nordic har lavet to udvidelse, som giver dig adgang til metadata og regnskabstal i CVR registeret, direkte fra Zoho CRM.

Pris

Hvis du allerede er kunde hos CRM Nordic og har en support aftale koster udvidelsen 5.000,- kroner per år. Er du ikke kunde hos CRM Nordic koster udvidelsen 8.000,- kroner per år. Alle priser er ekskl. moms.

Sådan virker det
Firmasøgning og relationer
Du kan søge efter enkelte firmaer enten på firmanavn eller CVR-nummer. Når firmaet er fundet, vises nøgle tal for firmaet og data der kan gemmes I Zoho CRM.

Du kan vælge at oprettet firmaer enten med dig selv som ejer, eller en anden Zoho CRM bruger.


Du har også mulighed for at søge mere bredt, ved at gå ind under Søg og Opret > Firmasøgning

Her har du mulighed for at søge ud fra flere forskellige parametre


Når din søgning find et eller flere firmaer, har du mulighed for individuelt at vælge firmaer eller du kan vælge alle 50 firmaer der vises per side


Du har også her mulighed for at vælge hvem der skal være ejer af de kunder som du opretter I Zoho CRM. Eller alternativt vælge at gemme alt data fra søgningen I en CSV fil, I stedet for at oprette kunderne direkte.

Der er beskyttelse indbygget, som gør at du ikke kan oprette flere kunder med samme firmanavn


Udvidelsen giver dig også mulighed for at se en ejerskabs og relations tabel for dine kontakter, i den relateret list ”Ejerskab / Relationer”. Her vises der alle de firmaer som en kontakt er ejer af, eller har en relation til i.


Firmadata og nøgletal
Når du ser kundeinformation, så vil der for hver kunde blive vist et afsnit, som indeholder nøgletal for kunden og yderligere information. CVR-nummer feltet er også et link direkte til virk.dk så du hurtig kan se mere information.


Der er også tilføjet en relateret list som hedder nøgletal, som viser dig yderligere regnskabsinformation, både I talform og som graf. De enkelte årstal der vises, er også et direkte link til årsrapporten, så du hurtigt kan se yderligere omkring de individuelle årsregnskaber.


Ønskes mere information, venligst kontakt os på support@crmnordic.dk.