Business Intelligence, Rapportering og Analytics-software.

Zoho Analytics er et BI- og dataanalysesoftware, der giver dig mulighed for at oprette visuelt tiltalende datavisualiseringer og indsigtsfulde dashboards på få minutter.

Kom til produkt demo den 11. November 2019 kl. 09:00 på et af de bedst bedømte BI og analyseværktøjer (tilmelding kræves, begrænset antal pladser). Vi gennemgår de basale funktioner i produkter, og viser hvordan man opretter, bruger og deler sine rapporter og dashboards. Se hele agendaen her til højre.

Produkt demo den 11. November kl. 09:00, Tonsbakken 12, 2740 Skovlunde

Agenda:

Kl. 09:00 Velkomst
Kl. 09:15 BI og Analyseværktøjer
Kl. 09:30 Zoho Analytics
Kl. 11:00 Pause
Kl. 11:15 Rapporter og Dashboards
Kl. 13:00 Afslutning

Transformer enorme mængder rå data til rapporter og dashboards. Følg dine vigtigste forretnings KPI’er, se langvarige tendenser, identificer farer og afslør skjulte muligheder.

Hent og bland data fra flere kilder

Hent data fra en lang række kilder som SQL, Excel og Cloud. Bland dem sammen for at oprette tværfunktionelle rapporter og dashboards, så du får vist virksomheden på tværs af afdelinger.

Visuelt analyser dine data

Opret rapporter og betjeningspaneler med en let-at-bruge-træk-og-slip-designer. Brug forskellige visualiseringsværktøjer til at bore ned til detaljerne.

Samarbejd sikkert online

Del / offentliggør dine rapporter med dine kolleger. Tilføj kommentarer og hold samtaler. Indstil smarte data advarsler for at advare dig, når der opstår afvigelser.