Webinar om integration af Microsoft Danamics NAV og Zoho CRM

Dynamics NAV - Zoho CRM

CRM Nordic og AppsEconnect afholder Gratis webinar onsdag den 30. Oktober 2019 kl. 09, hvor vi gennemgår og viser integrationen mellem Zoho CRM og Microsoft Dynamics Nav. Webinaret er på engelsk, og varighed er ca. 50 minutter. Der er begrænset plads, og tilmelding er først til mølle.

Webinaret dækker blandt andet:

Kunder og kontakter:
– Nye og eksisterende Zoho-konto og kontaktsynkronisering
Når nye konti og deres kontakter er oprettet i Zoho, synkroniseres disse konti og kontakter automatisk i Dynamics NAV som henholdsvis kunde og deres tilknyttede kontakter. Detaljer om eksisterende konti og kontakter synkroniseres også.
– NAV kunde- og kontaktsynkronisering
Ny oprettede eller eksisterende kunder og kontakter, der findes i Dynamics NAV, tilføjes også til Zoho CRM, og de tilføjes som ny konto og kontakter.

Produkter:
– Nye og eksisterende NAV-produktsynkronisering
Enhver vare, der er anført i dit Dynamics NAV, uploades som produkter i Zoho CRM-system.
– Nye og eksisterende Zoho-produktsynkronisering
Detaljer om Zoho Produkts registreres automatisk i Dynamics NAV.
– Prisliste Sync
Én salgspris i NAV vil blive kortlagt som standardprisen i CRM-system, yderligere salgspriser vil blive kortlagt med Prislister oprettet i Zoho. Så når produkt synkroniseres fra NAV til Zoho, synkroniseres flere salgspriser også til CRM. Prislister tildeles normalt forskellige kundegrupper for at tilbyde rabatpris til forhandlere / grossister.

Salgsordre og Faktura:
– Salgsordre-synkronisering
Zoho CRM-salgsordrer med sin aktuelle status synkroniseres som NAV-salgsordrer. Valgte poster, moms, fakturering, leveringsadresse, forfaldsdato osv. fra salgsordren synkroniseres i Dynamics NAV.
– Fakturasynkronisering
APPSeCONNECT synkroniserer betalingsmetoden fra Zoho til Dynamics NAV for salg. Zoho CRM-fakturaer synkroniseres som NAV-faktura.

Vi glæder os til at vise dig mulighederne med en automatiseret integration mellem Microsoft Dynamics NAV og Zoho CRM.