Kørselsregnskab….. – Det kommer automatisk

Hver måned bliver der brugt masser af timer på at for lave regnskab, på den erhvervsmæssige kørsels man har foretaget i sin egen bil. Mange sidder den sidste dag, inden det skal afleveres, og gennemgå sin kalender den seneste måned for at finde ud af hvor man har været, og hvem man har besøgt. Når det er på plads, så skal man også finde ud af hvor mange kilometer der har været fra A til B og retur eller fra B til C og retur alt efter hvor mange møder man har haft den pågældende dag.

Lad dit CRM system lave arbejdet.

Det er tidskrævende, kedeligt og ofte fyldt med fejl, når medarbejderen selv laver sit regnskab. Det siger sig selv – når man skal udfylde mellem 30 og 100 række med informationer om afstand, adresser, formål, datoer og kontaktpersoner, så kunne det tænkes at man sprang over, eller ikke lige fik udfyldt alt hver gang.

CRM Nordic har integreret et fuldautomatisk kørselsregnskab, som beregner din kørsel, laver regnskab efter SKAT’s foreskrifter, sender det en gang om måneden til dig, til godkendelse og til bogholderiet. Ingen ekstra app på din mobil, ingen fysisk kørebog, bare book dine møder i CRM systemet, og resten er lavet for dig.

1. Opret et møde med en kontaktperson. Du skal ikke engang skrive hvor du skal hen – CRM systemet kender adressen på kontaktpersonen.


2. Sæt flueben om der skal beregnes kørsel, og om du skal retur eller ej.


3. CRM systemet har beregnet afstanden, og har alle informationer og mødet.

Nu skal du ikke tænke mere på kørselsregnskab. Den 25. i hver måned får du automatisk tilsendt et excel ark med dit kørselsregnskab, for seneste måned. Nemmere bliver det ikke.

Hvis du vil høre mere om mulighederne, og de forskellige måder vi kan bygge det på, så ring enelig på +45 81616334 eller kontakt os her eller via chatten.

CRM Nordic
– Fordi de bedste relationer vinder