Hent firmadata og nøgletal direkte fra cvr registreret.

,

Integration til CVR registeret

CRM Nordic har lavet to udvidelse, som giver dig adgang til metadata og regnskabstal i CVR registeret, direkte fra Zoho CRM.

Firmasøgning og relationer udvidelsen

Udvidelsen tilføjer følgende funktionalitet til Zoho CRM

  • At søge efter firmaer på Firmanavn eller CVR-nummer og oprette firmaer som kunder, som indeholder data fra CVR registered
  • At søge efter firmaer på mange forskellige parametre, og oprette flere firmaer adgangen, som indeholder data fra CVR registeret
  • At downloade CSV filer som indeholder firmanavne og firmadata, som senere kan bruges til at masse oprette kunder ud fra firmanavn og firmadata i Zoho CRM.
  • At se ejerskaber og relationer for dine kontakter

Firmadata og nøgletal udvidelsen

Udvidelsen tilføjer følgende funktionalitet til Zoho CRM

  • At se nøgletal for dine kunder og ydereligere regnskabsinformation, med hurtig adgang til årsrapporter og CVR registeret (virk.dk)
  • At se nøgletal for firmaer dine Leads er tilknyttet

Det er muligt at prøve løsningen gratis i 14 dage, du kan installere løsningen ved at trykker på følgende links:

Firmasøgning og relationer: Start installation

Firmadata og nøgletal: Start installation

Du kan via linket her se hvordan du installere / afinstallere udvidelser i Zoho CRM.

Pris

Hvis du allerede er kunde hos CRM Nordic og har en support aftale koster udvidelsen 5.000,- kroner per år. Er du ikke kunde hos CRM Nordic koster udvidelsen 8.000,- kroner per år. Alle priser er ekskl. moms.

Sådan virker det

Vi har samlet hvordan udvidelserne virker I to videoer, eller du kan læse videre, for at læse om hvordan de virker

Firmasøgning og oprettelse

Du kan søge efter enkelte firmaer enten på firmanavn eller CVR-nummer. Når firmaet er fundet, vises nøgle tal for firmaet og data der kan gemmes I Zoho CRM.

Du kan vælge at oprettet firmaer enten med dig selv som ejer, eller en anden Zoho CRM bruger.

Du har også mulighed for at søge mere bredt, ved at gå ind under Check og Opret > Firmasøgning

Her har du mulighed for at søge ud fra flere forskellige parametre

Når din søgning find et eller flere firmaer, har du mulighed for individuelt at vælge firmaer eller du kan vælge alle 50 firmaer der vises per side

Du har også her mulighed for at vælge hvem der skal være ejer af de kunder som du opretter I Zoho CRM. Eller alternativt vælge at gemme alt data fra søgningen I en CSV fil, I stedet for at oprette kunderne direkte.

Der er beskyttelse indbygget, som gør at du ikke kan oprette flere kunder med samme firmanavn

Udvidelsen giver dig også mulighed for at se en ejerskabs og relations tabel for dine kontakter, i den relateret list ”Ejerskab / Relationer”. Her vises der alle de firmaer som en kontakt er ejer af, eller har en relation til i.

Firmadata og nøgletal

Når du ser kundeinformation, så vil der for hver kunde blive vist et afsnit, som indeholder nøgletal for kunden og yderligere information. CVR-nummer feltet er også et link direkte til virk.dk så du hurtig kan se mere information.

Der er også tilføjet en relateret list som hedder nøgletal, som viser dig yderligere regnskabsinformation, både I talform og som graf. De enkelte årstal der vises, er også et direkte link til årsrapporten, så du hurtigt kan se yderligere omkring de individuelle årsregnskaber.

Ønskes mere information, venligst kontakt os på support@crmnordic.dk.

God fornøjelse 🙂