Fodboldrejser
Fodboldrejser.dk er kommet i mål med CRM Nordic

Fodboldrejser.dk er en passioneret virksomhed, der arrangerer fodboldrejser til hele Europa. De sender årligt mere end 6.000 glade fodboldfans afsted til de store Europæiske turneringer; Europa League og Champions League. Derudover sender de også mange NFL-fans afsted til London.

Hos Fodboldrejser.dk har de, efter at have været igennem flere andre udbydere, valgt at implementere Zoho som CRM system med hjælp fra CRM Nordic.

“Vi har været igennem en masse CRM systemer i vores snart 10-årige levetid. Nu er vi endt med at bruge Zoho og det er vi utrolig tilfredse med. Vi føler virkelig, at vi er kommet i mål med noget som de andre systemer ikke kunne levere – og slet slet ikke til samme pris. Det gør nu, at vi kan fastholde vores kunder” fortæller Christian Lysemose, stifter af Fodboldrejser.dk.

Forbedringer for både medarbejdere og kunder

Det er allerede en stor hjælp for virksomheden – ikke kun for medarbejderne, men faktisk også for deres kunder – nu har de nemlig tracking på, hvem der efterspørger hvilke tilbud og hvornår der skal følges op på det enkelte tilbud.

Derudover kan alle kunder nu registreres og gemmes i Zoho og Fodboldrejser.dk kan bruge data langt mere effektivt til bl.a. at sende nyhedsbreve ud.

“Før sendte vi bare mails ud, nu gør vi det nu via Zoho og det betyder, at vi har en overskuelig historik på alle vores kunder – og det er guld værd for vores kommercielle medarbejdere” fortæller Christian Lysemose.

Forbedret visuelt udtryk

Efter Fodboldrejser.dk er begyndt at bruge Zoho som deres CRM system, har de ikke bare fået et optimalt CRM system – de har også fået forbedret deres visuelle udtryk. “Vores visuelle udtryk blevet MEGET bedre. Og det er ikke noget vi bare selv tror – det er noget, vi har fået at vide af vores kunder” siger Christian Lysemose.

Han tilføjer, at de desuden internt i virksomheden er meget begejstrede for Zoho’s chatfunktion og det bedste er selvfølgelig, at virksomhedens kunder nu også er begyndt at gøre brug af den!

“Samarbejdet med CRM Nordic har været afgørende for den succesfulde implementering af Zoho CRM. Jeg kan varmt anbefale CRM Nordic til andre” Christian Lysemose, stifter af Fodboldrejser.dk.