ZohoCRM_For_Gmail

Email er den vigtigste del af dit arbejdsliv. Især for dit salgsteam, da hver ny forespørgsel betyder en ny forretningsmulighed. Ifølge en rapport fra  Radicati Group sendes næsten 2,4 millioner e-mails hvert sekund. Man kan kun forestille sig, hvor mange e-mails vi personligt ender med at sende eller modtage hver dag.

For en virksomhed, der forsøger at holde styr på med deres kundeemner og kontakter, er disse tal betydelige.

Zoho CRM i din Google mail

Så hvad gør du med så mange mails, der lander i din Gmail-indbakke hver dag? Hvordan bruger du disse e-mails til at generere kundeemner til din virksomhed? Skifte faner/program for at tilføje leads, når du modtager en forespørgsel på email er et smerte punkt for sælgere. Det fører til tabt tid og vanskeliggør samarbejde mellem salgs teams.

Zoho har udviklet en udvidelse, der intelligent uddrager detaljer fra din email, som du så kan gemme som kundeemne eller kontakt i Zoho CRM. Den viser også detaljer om eksisterende kundeemner eller kontakter, når du klikker på en e-mail fra dem.

Book en online demo af denne udvidelse

Her er et hurtigt overblik over  Zoho CRM for Gmail , en Chrome-udvidelse, som vil hjælpe dig med at lette dine CRM-indtastninger.

ZohoCRM_Gmail_udvidelse

Administrer din Zoho CRM fra Gmail

Zoho CRM for Gmail viser dig en komplet kundeprofil med det samme, når du åbner en email fra kunden. Bare åbn en besked, og du kan udføre en masse operationer. Vælg at skubbe detaljer som kundeemne eller kontakt, eller se om en e-mail har vedhæftede data som opgaver, tidligere opkaldsoplysninger eller noter fra Zoho CRM. Zoho CRM for Gmail-udvidelsen kan hjælpe dig med at øge samarbejdet, spare tid og lette opdateringen/indtastningen.

Problemfri overførelse

Når du får gode kundeemner, får du god forretning. Men at generere kundeemner til din virksomhed er et hårdt arbejde! Ved at installere vores Zoho CRM til Gmail Chrome-udvidelse kan du tilføje nye kundeemner og kontakter lige fra Gmail uden at skulle skifte faner. Det sparer dig besværet med at skrive detaljerne i Zoho CRM-kontoen, så du kan starte din salgsproces uden at tabe et minut.

Udvidelsen kan også installeres nemt fra din Zoho CRM. Se flere CRM funktioner til Zoho CRM.

ZohoCRM_setting_Gmail

CRM-data lige ved hånden

Du bliver fri for at tænke på, om afsenderen af ​​en besked allerede er en af ​​dine CRM-kontakter eller kundeemner. Denne Chrome-udvidelse forenkler dit salgs teams liv, mens de besvarer deres e-mail. Derudover kan du tilføje opgaver og begivenheder og logge opkald til og fra kunder. Tag ansvaret for din virksomhed lige fra din indbakke.

Zoho CRM til Gmail kan fås på 21 sprog,  så du kan øge dit investeringsafkast ved at indtaste rettidig og præcis information om dine kundeemner og kontakter til dit CRM-system. Du vil være i stand til at holde det løbende opdateret for at nå dine salgs mål nemt og effektivt.