7 måder dit CRM kan hjælpe dig med, at blive en succesfuld sælger

Hvordan definerer du succes som en sælger? Mange mennesker relatere succes i form af kroner og øre, eller lukke en halv million i salg hver måned. Men de virkelig succesfulde sælgere ved, at den monetære succes er blot et resultat af at være “skide god” til det de gør.

Hvis du lige har startet din rejse som salgsrepræsentant/sælger/konsulent, er en af ​​de første ting man skal forstå, at succesrige sælgere tjene deres kunders tillid, hvilket igen resulterer i at tjene deres kunders forretning.

Her er syv træk af en succesfuld sælger, og hvordan din CRM kan hjælpe dig på rejsen:

1. Kig på den lyse side.
Sælgere er nødt til at være mentalt hårde. Hvis nogen fortæller dig, “nej”, så prøv at forstå, hvorfor og bruge det til at hjælpe dig i fremtiden. Lær at finde det positive i alle situationer, og ikke lade et par mistede salg få dig ned. I sidste ende, er du nødt til at tro, du kommer til at lukke salget, selv om personen i den anden ende af linjen fortæller dig noget andet.

CRM salg tip:   Kig på de tre seneste tilbud, du lukkede og tænk over, hvorfor de sagde ja. Hvad er de klare argumenter eller tendenser du har fundet, som kan hjælpe dig med at lukke den næste aftale?

2. Være empatisk.
Når du er på telefonen eller sidder på tværs overfor en person i et møde, så prøv at sætte dig selv i hans eller hendes sko og virkelig forstå personens behov og ønsker. Må ikke gå ind i mødet antager du allerede har svaret.

CRM salg tip: Tag notater på din kundekonto om din samtale og bruge disse noter som et samtale emne, næste gang du ringer. For eksempel, hvis din kunde nævner hun planlægger en fødselsdagsfest for sin søn, skal du notere det i dit CRM-system så næste gang du ringer, spørg du ind til fødselsdagsfesten. Dette vil være med til at etablere tillid og troværdighed.

3. Må ikke kaste håndklædet i ringen.
Vi har alle hårde dage eller tidspunkter, hvor vi ønsker at holde op. Når de dage kommer, skal du huske grunden til at du blev sælger i første omgang: du er resultatorienteret; du er fokuseret; du er god med mennesker; du er udadvendt. Find, det der motiverer dig og holder dig fokuseret.  Alle er unikke, så hvad der virker for én person, virker muligvis ikke for andre.

CRM salg tip:  Planlæg “din tid” på din CRM-kalender. Prøv at blokere 30 minutter hver morgen til at læse motiverende citater, eller tage en tur rundt på kontoret til at tænke dagen igennem. Uanset hvad du vælger at gøre i løbet af denne tid, så fokusere på at motivere dig selv. Siden Zoho CRM kalender integreres med Google Kalender, Outlook og CalDav, kan du altid holde styr på din tidsplan.

4. Gå videre og ryd op.
Det er let at give skylden videre, men at være en succesfuld sælger betyder at tage ansvar for dine handlinger, for at opfylde dine mål og for ting, der går galt. At være ansvarlig betyder, at din potentielle kunde kommer til at stole på dig. Begynd at tage ansvar, og du vil hurtigt vinde tillid fra din kunde.

CRM salg tip: Vær proaktiv i din kommunikation med dine potentielle kunder. Hvis du har glemt at ringe til en kunde eller har lavet en fejl, gå videre, send en undskyldning til din kunde og lade dem vide, at du genkende din fejl. At være på forkant med din kunde vil også opbygge tillid. Brug din CRM til at registrerer alle interaktioner, du har med en potentiel kunde.

5. Må ikke være et “kaffe” møde.
Når du mødes med en potentiel kunde, så tænk på det som en første date. OK, ikke bogstaveligt. Hvad jeg mener er, være nysgerrig overfor din mulige kunde og stil spørgsmål. Faktisk, så prøv at sælge med spørgsmål i stedet for at fortælle dem, hvad de har brug for. Gør det til en vane at stille engagerende spørgsmål. Med andre ord bliv en god interviewer.

CRM salg tip:  I dit potentiale CRM modul, opret et brugerdefineret tekstfelt hvor du kan indtaste en liste med spørgsmål, som du har planer om at spørge din potentielle kunde om. Du kan hurtigt opdatere hvert spørgsmål med svaret og bruge den som reference for den næste samtale, du har med dem.

6. Styr dine møder.
At være overbevisende betyder ikke at være egoistisk. Det betyder at vide, hvad du sælger og vide du er god til det. Jo mere du ved om din potentielle kunde, dit produkt og / eller tjeneste, og dig selv, jo mere sikker du vil være.

CRM salg tip:  Husk, tillid starter med viden. Brug tid på at forberede dig, før du mødes med en potentielle kunde. Gør forarbejdet på med at finde ud af, hvad industri-relaterede foreninger din potentielle kunde kan være involveret i, eller hvad de gør for sjov. Indtast denne information i potentialet CRM modullet, så du har det ved hånden før du går til et møde med din potentielle kunde.

7. Sociale medier.
Sociale medier er en fantastisk måde at have et “touch point” med potentielle kunder, så brug det til din fordel. Plus, hvis du gør dit forarbejde før mødet en potentiel kunde, kan du finde noget, du har til fælles. Dette kan være en god måde at bryde isen og holde samtalen i bevægelse under dit møde.

CRM salg tip: Brug din foretrukne sociale medier platform som en måde at interagere i din branche. Skriv blogs, besvare tweets og dele vigtige kendsgerninger, som dine kunder og kommende kunder vil finde værdifulde. Integrer dine sociale medier konti med dit CRM så du kan holde alle de interaktioner, du har med din kunde på ét sted.

CRM Nordic
Fordi de bedste relationer vinder

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *